LLokaal is hier voor iedereen die verder wil

LLokaal gelooft in een leven lang ontwikkelen. Dat geloven we niet alleen, dat doen we ook. We brengen regionale bedrijven, onderwijs en overheid samen met iedereen die verder wil. LLokaal oriënteert, test, bemiddelt en matcht. We zijn de springplank voor zowel organisaties als medewerkers met dromen. Van student tot door de wol geverfde expert. We werken samen met partners die innovatief en modulair onderwijs bieden dat aansluit op de arbeidsmarkt. Onze missie? Een inclusieve en duurzame samenleving, waarin iedereen zich blijft ontwikkelen.

Wat doet LLokaal precies?

  • LLokaal faciliteert en stimuleert innovatief onderwijs voor de regio;
  • LLokaal ondersteunt en begeleidt bij beroeps- en opleidingskeuze;
  • LLokaal organiseert expo’s, workshops en evenementen;
  • LLokaal brengt lokale bedrijven, overheid, onderwijsinstellingen, medewerkers, werkzoekenden en studenten samen.

Partner van LLokaal:

Als partner van LLokaal steun je de groei van regionaal talent. Je draagt bij aan vernieuwend onderwijs dat matcht met de vraag vanuit de arbeidsmarkt. LLokaal focust zich namelijk op sectoren met voldoende werkgelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan de zorg, techniek en het onderwijs. Wil je mensen binnen jouw bedrijf of instelling up-to-date houden met kennis van maatschappij en technologie? Dat kan. Samen met partners en medewerkers zoeken we naar passend onderwijs dat aansluit op ontwikkelingen in de branche. Zo blijft zowel de organisatie als de werknemer vitaal!

Neem contact met ons op

LLokaal is hier voor iedereen die verder wil. We zijn altijd op zoek naar opleidingsinstituten, bedrijven en sponsoring om het aanbod te verbreden. Wil je gebruikmaken van onze faciliteiten of een eventuele samenwerking verkennen?

Neem dan contact op via: info@llokaal.nl