Skip to content

Wie is Nezha?

12/04/2023

Ik ben Nezha Harrachi en ik werk inmiddels drie jaar met veel energie bij LLokaal. Voor mij is werkplezier belangrijk. Hierdoor komt mijn creatieve brein helemaal los.

Vertel eens iets meer over jouw werk. Wat doe je precies?

Binnen LLokaal heb ik diverse taken binnen verschillende teams en diensten. Samen met mijn collega’s van team Oriëntatie en Matching ontwikkelen we loopbaantrajecten. Hierin denk ik mee in het proces en ben ik actief in het werven, de uitvoering en het adviseren op het gebied van loopbaantrajecten. Daarnaast coördineer ik de evenementen bij LLokaal dat doe ik samen met mijn collega’s van het Grand Café: Francis Helvensteijn en Ines Janssen. Voor elk event ga ik in gesprek met de opdrachtgever om de wensen en mogelijkheden op te halen.

Wat is het mooiste evenement dat je hebt bijgewoond?

Het mooiste evenement vond ik de lancering van het ‘Into Business Magazine’. Ondernemers uit de regio Leiden en Bollenstreek waren aanwezig en sommigen vertelden over hun eigen loopbaanontwikkeling. De sfeer was heel chique. We hadden o.a. een pianist die op een kleine vleugel speelde. Het magazine werd letterlijk binnengevlogen met behulp van een drone die werd bestuurd door één van onze studenten van Spread Multimedia Studio: Sem de Bruijn. Hier werd voor gekozen, omdat mboRijnland hard aan het werk is met nieuw onderwijs waaronder ‘Drone vliegen’.

Wie of wat inspireert jou?

Mijn grote inspiratie was en is nog steeds Nelson Mandela. Eén van zijn quotes die ik veel zelf gebruik is: “Remember that hope is a powerful weapon, even when all else is lost”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Foto Nezha

Meer nieuws

Uniek LLokaal Expeditie voor Arabischtaligen helpt inwoners Midden-Holland naar werk

De eerste groep deelnemers die heeft meegedaan aan de LLokaal Expeditie voor Arabischtaligen heeft dit traject feestelijk afgesloten in Gouda.
lees meer  

Rondetafelbijeenkomst Jongerenbedrijfsscan

Op dinsdag 19 september 2023 vond een bijzondere bijeenkomst plaats waarbij de jonge generatie en wat minder jonge werkgevers samenkwamen
lees meer  

Je talent omarmen met de LLokaal Loopbaan Expeditie

Je talent omarmen We wensen iedereen toe dat hij of zij regie heeft over zijn of haar loopbaan en maximaal
lees meer  

Jongerenbedrijfsscan uitgevoerd bij Huschka

Huschka Beveiliging en Jonge Geesten: Een Geslaagde Samenwerking Soms zijn het de jonge geesten die de frisse wind brengen! Net
lees meer  

Wie is Annelies?

Hi, ik ben Annelies Meester. Ik ben een geboren en getogen Leidenaar en ik woon nog steeds hier met mijn
lees meer  

Derde groep LLokaal Expeditie succesvol afgerond: ‘Je mag je talent omarmen’

Ook de derde groep van de LLokaal Expeditie heeft de top bereikt! De LLokaal Expeditie is een groepstraject met individuele
lees meer  

Tweede groep LLokaal Expeditie succesvol afgerond: deelnemers (her)ontdekken zelfvertrouwen om volgende stap te zetten

De tweede groep van de LLokaal Expeditie heeft de top bereikt! De afgelopen 3 maanden hebben 12 deelnemers zich ingezet
lees meer  

“LLokaal verbindende factor mbo en bedrijfsleven”, aldus een tevreden klant

Op 8 maart jl. werd LINK2023 georganiseerd bij LLokaal. Het evenement was een groot succes. Dat vonden Fleur Rhemrev-Hartgers (proces-
lees meer  

Op de hoogte blijven van LLokaal nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Donec rutrum congue leo eget male suada. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Lorem ipsum dolor sit amet.