Skip to content

Tweede groep LLokaal Expeditie succesvol afgerond: deelnemers (her)ontdekken zelfvertrouwen om volgende stap te zetten

21/06/2023

De tweede groep van de LLokaal Expeditie heeft de top bereikt! De afgelopen 3 maanden hebben 12 deelnemers zich ingezet tijdens zowel de groepstrainingen als individuele coachingsgesprekken. De expeditie is op feestelijke wijze buiten afgesloten samen met loopbaancoaches Erwin Wupkes en Sharon Pisam.

De LLokaal Expeditie is een groepstraject met individuele coaching voor mensen die zich oriënteren op de arbeidsmarkt. Dit traject is bestemd voor werkzoekenden uit de gemeenten Gouda, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk en Krimpenerwaard. De organisatie is in handen van LLokaal (mboRijnland) en het WerkgeversServicepunt Midden-Holland. Doel van het traject is om de deelnemers ‘werkfit’ te maken en te begeleiden naar werk.

Wat deze LLokaal Expeditie tot een succes maakt
De groepstrainingen bieden een stimulerende omgeving waarin je leert van en connecties maakt met gelijkgestemde individuen die zich in een zelfde soort fase bevinden. Het succes van deze expeditie ligt in de synergie tussen groepsdynamiek en individuele begeleiding, omdat onze trainers/coaches ondersteunen bij het (her)ontdekken van het zelfvertrouwen van de deelnemers, waardoor zij weer de energie en moed vinden om een passende baan te vinden.

Zoals een van de deelnemers omschrijft: “Deze expeditie was anders, in plaats van ‘alleen gericht op zo snel mogelijk aan het werk’, gaat deze expeditie om ‘weer in jezelf geloven om de volgende stap te kunnen zetten’.”

De derde groep van de LLokaal Expeditie wordt ook bijna afgerond.

Facebook
Twitter
LinkedIn
LLokaal expeditie.001

Meer nieuws

Uniek LLokaal Expeditie voor Arabischtaligen helpt inwoners Midden-Holland naar werk

De eerste groep deelnemers die heeft meegedaan aan de LLokaal Expeditie voor Arabischtaligen heeft dit traject feestelijk afgesloten in Gouda.
lees meer  

Rondetafelbijeenkomst Jongerenbedrijfsscan

Op dinsdag 19 september 2023 vond een bijzondere bijeenkomst plaats waarbij de jonge generatie en wat minder jonge werkgevers samenkwamen
lees meer  

Je talent omarmen met de LLokaal Loopbaan Expeditie

Je talent omarmen We wensen iedereen toe dat hij of zij regie heeft over zijn of haar loopbaan en maximaal
lees meer  

Jongerenbedrijfsscan uitgevoerd bij Huschka

Huschka Beveiliging en Jonge Geesten: Een Geslaagde Samenwerking Soms zijn het de jonge geesten die de frisse wind brengen! Net
lees meer  

Wie is Annelies?

Hi, ik ben Annelies Meester. Ik ben een geboren en getogen Leidenaar en ik woon nog steeds hier met mijn
lees meer  

Derde groep LLokaal Expeditie succesvol afgerond: ‘Je mag je talent omarmen’

Ook de derde groep van de LLokaal Expeditie heeft de top bereikt! De LLokaal Expeditie is een groepstraject met individuele
lees meer  

“LLokaal verbindende factor mbo en bedrijfsleven”, aldus een tevreden klant

Op 8 maart jl. werd LINK2023 georganiseerd bij LLokaal. Het evenement was een groot succes. Dat vonden Fleur Rhemrev-Hartgers (proces-
lees meer  

Rondetafelbijeenkomst voor mkb (19 sept): Jongeren vinden, binden en boeien

Als werkgever ben je altijd opzoek naar de goede en leuke werknemers. In een tijd van krapte is dit niet
lees meer  

Op de hoogte blijven van LLokaal nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Donec rutrum congue leo eget male suada. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Lorem ipsum dolor sit amet.