Skip to content

Jongerenbedrijfsscan uitgevoerd bij Huschka

12/10/2023

Huschka Beveiliging en Jonge Geesten: Een Geslaagde Samenwerking

Soms zijn het de jonge geesten die de frisse wind brengen! Net voor de zomervakantie sloegen vier enthousiaste beveiligingsstudenten de handen ineen met drie creatieve AV Media-studenten van ‘Spread’, een leerbedrijf bij mboRijnland en LLokaal. Hun missie? Een bezoek brengen aan Huschka Beveiliging en de bedrijfscultuur onder de loep nemen om te ontdekken hoe aantrekkelijk dit bedrijf is voor jongeren.

Gewapend met nieuwsgierigheid en een flinke dosis energie, gingen ze aan de slag. Ze inspecteerden de website, stelden prikkelende vragen op voor het personeel en bekeken elk hoekje en gaatje van Huschka. Hun doel? Achterhalen wat Huschka aantrekkelijk maakt en waar er nog ruimte is voor verbetering.

Na een grondige inspectie keerde het team terug naar mboRijnland, waar ze hun bevindingen uitwerkten. Een week later was het Huschka’s beurt om op bezoek te komen voor de grande finale: de presentatie van de scanresultaten.

Huschka was enthousiast over de tips met betrekking tot sociale media. Ze beseften dat een grotere online zichtbaarheid, bijvoorbeeld op TikTok, de aantrekkingskracht van het bedrijf zou vergroten. En dat was nog niet alles! Ze waren zich niet volledig bewust van de positieve aspecten van hun bestaande personeelszorg, zoals het hebben van een vertrouwenspersoon en een handige app voor hun medewerkers.

Nu, een aantal maanden na de scan en de aanbevelingen ter harte te hebben genomen, merkt Huschka een toename van stageplek-aanvragen en wordt Huschka ook meer gevonden door sollicitanten. Dit succes is een ware beloning voor hun inspanningen om zowel online als offline een aantrekkelijke werkgever te zijn.

Wat het project echt bijzonder maakte? De studenten voelden zich serieus genomen. Geen stereotiep gemopper over ‘de jongeren van tegenwoordig’, maar oprechte betrokkenheid. Huschka omarmde hun bevindingen en bewees dat frisse ideeën altijd welkom zijn!

De kers op de taart was een levendige reportage door Unity.nl, de lokale radio- en tv-zender. Deze samenwerking leverde waardevolle content op voor zowel Huschka als mboRijnland en gaf de studenten het gevoel dat ze een waardevolle bijdrage hebben geleverd. Een perfect voorbeeld van hoe jonge geesten de toekomst kunnen vormgeven!

         

Facebook
Twitter
LinkedIn
JBS Huschka Foto 4

Meer nieuws

Rondetafelbijeenkomst Jongerenbedrijfsscan

Op dinsdag 19 september 2023 vond een bijzondere bijeenkomst plaats waarbij de jonge generatie en wat minder jonge werkgevers samenkwamen
lees meer  

Je talent omarmen met de LLokaal Loopbaan Expeditie

Je talent omarmen We wensen iedereen toe dat hij of zij regie heeft over zijn of haar loopbaan en maximaal
lees meer  

Wie is Annelies?

Hi, ik ben Annelies Meester. Ik ben een geboren en getogen Leidenaar en ik woon nog steeds hier met mijn
lees meer  

Derde groep LLokaal Expeditie succesvol afgerond: ‘Je mag je talent omarmen’

Ook de derde groep van de LLokaal Expeditie heeft de top bereikt! De LLokaal Expeditie is een groepstraject met individuele
lees meer  

Tweede groep LLokaal Expeditie succesvol afgerond: deelnemers (her)ontdekken zelfvertrouwen om volgende stap te zetten

De tweede groep van de LLokaal Expeditie heeft de top bereikt! De afgelopen 3 maanden hebben 12 deelnemers zich ingezet
lees meer  

“LLokaal verbindende factor mbo en bedrijfsleven”, aldus een tevreden klant

Op 8 maart jl. werd LINK2023 georganiseerd bij LLokaal. Het evenement was een groot succes. Dat vonden Fleur Rhemrev-Hartgers (proces-
lees meer  

Rondetafelbijeenkomst voor mkb (19 sept): Jongeren vinden, binden en boeien

Als werkgever ben je altijd opzoek naar de goede en leuke werknemers. In een tijd van krapte is dit niet
lees meer  

Eerste bijeenkomst met werkgevers uit het mkb: verbinding maken met jongeren van nu

De eerste LLokaal ronde tafel sessie met werkgevers uit het mkb was een succes! Het was een inspirerende bijeenkomst, waarbij
lees meer  

Op de hoogte blijven van LLokaal nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Donec rutrum congue leo eget male suada. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Lorem ipsum dolor sit amet.