Skip to content

Jongerenbedrijfsscan uitgevoerd bij Huschka

12/10/2023

Huschka Beveiliging en Jonge Geesten: Een Geslaagde Samenwerking

Soms zijn het de jonge geesten die de frisse wind brengen! Net voor de zomervakantie sloegen vier enthousiaste beveiligingsstudenten de handen ineen met drie creatieve AV Media-studenten van ‘Spread’, een leerbedrijf bij mboRijnland en LLokaal. Hun missie? Een bezoek brengen aan Huschka Beveiliging en de bedrijfscultuur onder de loep nemen om te ontdekken hoe aantrekkelijk dit bedrijf is voor jongeren.

Gewapend met nieuwsgierigheid en een flinke dosis energie, gingen ze aan de slag. Ze inspecteerden de website, stelden prikkelende vragen op voor het personeel en bekeken elk hoekje en gaatje van Huschka. Hun doel? Achterhalen wat Huschka aantrekkelijk maakt en waar er nog ruimte is voor verbetering.

Na een grondige inspectie keerde het team terug naar mboRijnland, waar ze hun bevindingen uitwerkten. Een week later was het Huschka’s beurt om op bezoek te komen voor de grande finale: de presentatie van de scanresultaten.

Huschka was enthousiast over de tips met betrekking tot sociale media. Ze beseften dat een grotere online zichtbaarheid, bijvoorbeeld op TikTok, de aantrekkingskracht van het bedrijf zou vergroten. En dat was nog niet alles! Ze waren zich niet volledig bewust van de positieve aspecten van hun bestaande personeelszorg, zoals het hebben van een vertrouwenspersoon en een handige app voor hun medewerkers.

Nu, een aantal maanden na de scan en de aanbevelingen ter harte te hebben genomen, merkt Huschka een toename van stageplek-aanvragen en wordt Huschka ook meer gevonden door sollicitanten. Dit succes is een ware beloning voor hun inspanningen om zowel online als offline een aantrekkelijke werkgever te zijn.

Wat het project echt bijzonder maakte? De studenten voelden zich serieus genomen. Geen stereotiep gemopper over ‘de jongeren van tegenwoordig’, maar oprechte betrokkenheid. Huschka omarmde hun bevindingen en bewees dat frisse ideeën altijd welkom zijn!

De kers op de taart was een levendige reportage door Unity.nl, de lokale radio- en tv-zender. Deze samenwerking leverde waardevolle content op voor zowel Huschka als mboRijnland en gaf de studenten het gevoel dat ze een waardevolle bijdrage hebben geleverd. Een perfect voorbeeld van hoe jonge geesten de toekomst kunnen vormgeven!

         

Facebook
Twitter
LinkedIn
JBS Huschka Foto 4

Meer nieuws

Jongerenbedrijfsscan bij Vianen Flowers, Libertas Thuiszorg en Floreokids Kinderopvang

In de afgelopen maanden heeft de Jongerenbedrijfsscan zijn veelzijdigheid en effect bewezen door samen te werken met verschillende studentengroepen en
lees meer  

Wie is Geert?

Ik ben Geert Neelen. Ik ben geboren in Venlo en woon sinds 1993 in de Leidse regio samen met mijn
lees meer  

LLokaal gesloten in meivakantie

Vanwege de meivakantie is LLokaal gesloten van zaterdag 27 april t/m zondag 12 mei. Wij zien je graag weer op
lees meer  

Artikel INTO Business ‘Is jouw bedrijf aantrekkelijk voor jongeren?’

In INTO Business is een artikel verschenen over onze Jongerenbedrijfsscan bij Vianen Flowers. Lees het artikel via deze link: Artikel Into
lees meer  

Maak kennis met Astrolads, samenwerkingspartner van LLokaal

Astrolads kennen we als de begeleiders van Spread, hét studenten-mediateam van mboRijnland. Maar wat is Astrolads eigenlijk?  Astrolads is een digitaal
lees meer  

LINK2024 was een groot succes!

Op 6 maart vond LINK2024 plaats in LLokaal. Centraal stonden; LinkedIn, Inspireren, Netwerken en Kennis delen, vergaren én direct toepassen! Er waren workshops, kennis-
lees meer  

5e LLokaal Expeditie succesvol afgerond

De vijfde groep van de LLokaal Expeditie heeft de top bereikt! De LLokaal Expeditie is een groepstraject met individuele coaching
lees meer  

Uniek LLokaal Expeditie voor Arabischtaligen helpt inwoners Midden-Holland naar werk

De eerste groep deelnemers die heeft meegedaan aan de LLokaal Expeditie voor Arabischtaligen heeft dit traject feestelijk afgesloten in Gouda.
lees meer  

Op de hoogte blijven van LLokaal nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Donec rutrum congue leo eget male suada. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Lorem ipsum dolor sit amet.