Skip to content

Hoog tijd om nieuwe (jonge) werknemers aan je te binden?

12/04/2023

Heb je moeite met het werven van (jonge) werknemers? Zoek je daarbij ondersteuning? En sta je open voor nieuwe en innovatieve manieren? Kom dan naar de bijeenkomst voor werkgevers uit het mkb op donderdag 11 mei a.s. van 16.30 tot 18.00 uur in LLokaal, Bètaplein 18 in Leiden. Concreet lichten we twee manieren toe om makkelijker (jonge) werknemers aan te trekken.

LLokaal organiseert deze bijeenkomst samen met partner WIJIJ. WIJIJ is een coöperatie waarin werkgevers, werknemers, uitzendorganisaties en onderwijs slim samenwerken. Het WIJIJ-platform is een talent en matchings platform dat verschillende assessment tools en opdrachten biedt om de persoon achter het cv te leren kennen. Het is een gratis online platform waarbij iedereen een e-portfolio kan maken gebaseerd op passies, talenten en vaardigheden om vervolgens een match te maken met mogelijke werkgevers. Op deze manier vinden mensen een baan die écht bij hen past, bij een werkgever waar ze zich thuis voelen; een goede en vooral ook duurzame match dus! Tijdens de bijeenkomst dagen we werkgevers uit om breder te kijken dan alleen het cv. We laten zien wat voor type persoon er achter het ‘e-portfolio’ zit en dat mensen meer in huis hebben.

LLokaal is een initiatief van mboRijnland op het gebied van Leven Lang Ontwikkelen. LLokaal helpt werkgevers met de Jongerenbedrijfsscan om jonge werknemers voor zich te winnen. Studenten bezoeken met een begeleider van LLokaal een bedrijf en brengen in beeld hoe zij het bedrijf zien: wat ze sterk vinden, wat ze minder waarderen en wat ze missen. Het bedrijf door de ogen van studenten dus. Vervolgens gaan we in gesprek over concrete maatregelen die genomen kunnen worden om de werkgever aantrekkelijker te maken voor jongeren.

Tijdens de bijeenkomst vertellen we je graag meer. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Heb je interesse? Meld je dan aan door een mail te sturen naar info@llokaal.nl. Ook kan je via deze weg aangeven dat je interesse hebt in het ontvangen van de nieuwsbrief van LLokaal (Het LLokaal Journaal) voor bedrijven.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
8

Meer nieuws

Uniek LLokaal Expeditie voor Arabischtaligen helpt inwoners Midden-Holland naar werk

De eerste groep deelnemers die heeft meegedaan aan de LLokaal Expeditie voor Arabischtaligen heeft dit traject feestelijk afgesloten in Gouda.
lees meer  

Rondetafelbijeenkomst Jongerenbedrijfsscan

Op dinsdag 19 september 2023 vond een bijzondere bijeenkomst plaats waarbij de jonge generatie en wat minder jonge werkgevers samenkwamen
lees meer  

Je talent omarmen met de LLokaal Loopbaan Expeditie

Je talent omarmen We wensen iedereen toe dat hij of zij regie heeft over zijn of haar loopbaan en maximaal
lees meer  

Jongerenbedrijfsscan uitgevoerd bij Huschka

Huschka Beveiliging en Jonge Geesten: Een Geslaagde Samenwerking Soms zijn het de jonge geesten die de frisse wind brengen! Net
lees meer  

Wie is Annelies?

Hi, ik ben Annelies Meester. Ik ben een geboren en getogen Leidenaar en ik woon nog steeds hier met mijn
lees meer  

Derde groep LLokaal Expeditie succesvol afgerond: ‘Je mag je talent omarmen’

Ook de derde groep van de LLokaal Expeditie heeft de top bereikt! De LLokaal Expeditie is een groepstraject met individuele
lees meer  

Tweede groep LLokaal Expeditie succesvol afgerond: deelnemers (her)ontdekken zelfvertrouwen om volgende stap te zetten

De tweede groep van de LLokaal Expeditie heeft de top bereikt! De afgelopen 3 maanden hebben 12 deelnemers zich ingezet
lees meer  

“LLokaal verbindende factor mbo en bedrijfsleven”, aldus een tevreden klant

Op 8 maart jl. werd LINK2023 georganiseerd bij LLokaal. Het evenement was een groot succes. Dat vonden Fleur Rhemrev-Hartgers (proces-
lees meer  

Op de hoogte blijven van LLokaal nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Donec rutrum congue leo eget male suada. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Lorem ipsum dolor sit amet.