Skip to content

Van bedrijfsleven naar het werken in het (mbo-)onderwijs

Van bedrijfsleven naar het werken in het (mbo-)onderwijs

Datum: 23-09-2021

Doe je nu heel ander werk, maar droom je van het werken in het Onderwijs? Wil je kennisdelen en bijdragen aan de ontwikkeling van studenten van leerling tot startende professional in jouw vakgebied? En wil je studenten coachen, motiveren en stimuleren tijdens hun studie loopbaan en ze de juiste handvatten geven door te pakken naar die loopbaan tot vakspecialist? Wil je weten welke bekwaamheden en bevoegdheden je moet hebben in het onderwijs?

Wellicht is jouw onderwijs droom dichterbij dan je denkt. Je kan op verschillende manieren als zij-instromer in het mbo onderwijs gaan werken. Per onderwijssector verschillen de eisen. Wil je les gaan geven in een beroepsgericht profiel in het mbo onderwijs, zoals in de techniek of in de zorg, dan is een vakdiploma op mbo niveau nodig en een vereiste is ruime werkervaring in dat vakgebied. Dit zijn nog niet alle eisen, kom naar de informatie bijeenkomst: van bedrijfsleven naar werken in het onderwijs, waar je alles hoort hoe je als zij-instromer in het mbo onderwijs kan gaan werken. Hoor van startende docenten wat hun ervaringen zijn om als zij-instromer in het mbo onderwijs te gaan werken. En hoor ook welke scholingsmogelijkheden er zijn. Word jij onze nieuwe collega?

Spreker
Nouch Heerschap, recruiter mboRijnland

Datum en tijd
Donderdag 23 september 2021 van 10.00 tot 11.30 uur

Waar
Online via Microsoft Teams, je ontvangt uiterlijk 3 dagen voor aanvang via teams een uitnodiging. Accepteer de uitnodiging om deel te kunnen nemen.

Aanmelden
Wil je deze bijeenkomst bijwonen? Meld je aan via onderstaand formulier.

Deel dit event
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Aanmelden kan via het onderstaande formulier

Ik wil me aanmelden voor het event