Skip to content

Lang Leve het Leven Lang Ontwikkelen: 2 jaar LLokaal in Leiden op 16 november a.s.

Lang Leve het Leven Lang Ontwikkelen: 2 jaar LLokaal in Leiden op 16 november a.s.

Datum: 16-11-2023

Op donderdag 16 november vieren wij van 15.00 tot 17.00 uur het 2-jarig bestaan van LLokaal tijdens het LLO-festival. Graag nodigen wij jou hiervoor uit!
Tijdens dit festival zetten we ‘Leven Lang Ontwikkelen’ in de schijnwerpers en delen we onze toekomstplannen.

Ben je geïnteresseerd in?

  • Wat de Jongerenbedrijfsscan voor jouw organisatie kan betekenen;
  • Wat praktijkleren met een praktijkverklaring inhoudt;
  • Hoe we in Gouda met een groepstraject mensen weer naar werk begeleiden;
  • Hoe we (BBL-)maatwerktrajecten voor de zorg ontwikkelen;
  • Wat onze plannen zijn voor een loopbaanoriëntatieplein in LLokaal;
  • Het samen verkennen of mboRijnland iets voor jou of jouw organisatie kan betekenen op het gebied van scholing.

Meld je dan zeker aan! We starten het LLO-festival om 15.00 uur met ervaringen uit de praktijk op het gebied van leven lang ontwikkelen, van organisaties en oud-deelnemers van cursussen. Vervolgens kun je langs de diverse stands lopen en in gesprek gaan over de vele vormen van leven lang ontwikkelen.

Aanmelden
In verband met de organisatie vinden wij het fijn als je je voor 6 november aanmeldt via dit formulier. Mocht het aanmelden op deze manier niet lukken, mail dan naar info@llokaal.nl. Je kunt de uitnodiging gerust doorsturen aan collega’s en partners voor wie het LLO-festival interessant kan zijn. We stellen het zeer op prijs als je aanwezig bent. Jouw inbreng is waardevol voor ons en we kijken ernaar uit om samen te ontdekken hoe we nog beter kunnen inspelen op de behoeften en vragen van de arbeidsmarkt. We hebben plek voor een beperkt aantal mensen. Wil je er zeker van zijn dat je langs kunt komen, reageer dan snel!

Over LLokaal
LLokaal is het initiatief van mboRijnland om invulling te geven aan de maatschappelijke opgave van het mbo om in te spelen op de noodzaak voor Leven Lang Ontwikkelen. In Leiden is twee jaar geleden aan het Bètaplein met LLokaal een unieke fysieke plek gecreëerd waar arbeidsmarkt en onderwijs elkaar kunnen ontmoeten en zo samen bijdragen aan Leven Lang Ontwikkelen (LLO). En dat werkt! De huidige opgaven binnen o.a. de energietransitie, de toekomst van de zorg, het armoedeprobleem en de krapte op de arbeidsmarkt kunnen allemaal worden opgelost als we met elkaar voortdurend inzetten op het blijven ontwikkelen van iedereen in Nederland.

   

Deel dit event
Facebook
Twitter
LinkedIn