Skip to content

Welke opleidingen kan ik volgen?

Start onderwijs

Je weet wat je competenties zijn en welk beroep bij jou past. Maar het uitkiezen van een opleiding, cursus of training passend bij het beroep dat je wilt gaan uitoefenen kan best lastig zijn. Er zijn heel veel opleidingen, cursussen en trainingen op verschillende niveaus. Twijfel je welke opleiding het beste bij je past? Jouw loopbaanadviseur helpt je bij het maken van de juiste keuzes.

LLokaal werkt samen met diverse opleidingsinstellingen. Partners die leertrajecten aanbieden die direct aansluiten bij jouw behoefte. LLokaal en je loopbaanadviseur blijven tijdens jouw opleiding beschikbaar voor reflectie en ontwikkeling. We staan dus altijd voor je klaar.

Wil jij weten welke beroepen er zijn?

Wil jij weten welk beroep bij je past? Of wat de meest actuele en kansrijke beroepen zijn? Hier vind je een overzicht van heel veel beroepen, met een omschrijving van de werkzaamheden en de vereiste kennis en vaardigheden. Het ontdekken van de verschillende mogelijkheden op de arbeidsmarkt is een goede stap in jouw zoektocht naar passend werk. En als je al het weet, kun je je direct gaan oriënteren.