Skip to content

Loopbaan Deal

Loopbaan Deal

Wil je weten welk beroep écht bij jou past?

En welke mogelijkheden er voor jou zijn op de arbeidsmarkt? Dan is de LLokaal Loopbaan Deal precies wat jij zoekt. De LLokaal Loopbaan Deal helpt jou om je ontwikkelmogelijkheden in kaart te brengen en je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Je krijgt een duidelijk beeld van je kwaliteiten en het werk dat bij jou past. En we geven jou handvatten om actief aan de slag te gaan, allen gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en het effectief benaderen van de arbeidsmarkt.

Inhoud Loopbaan Deal
– Een oriënterend loopbaangesprek.
– Een kwaliteitenanalyse met een deskundige loopbaanadviseur.
– Een beroepenoriëntatie in de praktijk.
– Een helder actieplan.

Meer informatie
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou en de kosten van de Loopbaan Deal? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op. 

Loopbaandeal
LLokaal_Patronen_Waves Rood

Meer weten? Neem contact op

Interesses

Leren en werken gaan makkelijker als je er plezier in hebt. Daarom is het van belang om te weten wat jouw interesses zijn. Wat vind je leuk en wat doe je graag?

Misschien is het mogelijk om van je hobby je werk te maken. Samen ontdekken we waar jouw interesses liggen en wat dit voor jouw werkzame toekomst kan betekenen.

LLokaal_Patronen-80
LLokaal_Patronen-86

Ambities

Weet jij wat je wilt, wat jou uitdaagt en waar je voor wilt gaan? Als jij je eigen ambities kent, vergroot dat de kans op succes in je loopbaan.

Want dan kun jij echt op je doel afgaan. Om de juiste koers in jouw loopbaan te bepalen gaan we samen op zoek naar jouw ambities. 

Kennis

De kennis die je al hebt opgedaan is natuurlijk mooi meegenomen. Heb je al een opleiding gedaan? Heb je al gewerkt? En wat heeft het leven je tot nu toe geleerd?

Samen ontdekken we welke kennis jij allemaal hebt opgedaan. Het is een belangrijke basis voor wat je in de toekomst verder nog kunt leren en bereiken.

LLokaal_Patronen_Waves Oranje