Skip to content

Ambities

Ambities

Wat wil jij betekenen en bereiken?

Weet jij wat je wilt, wat jou uitdaagt en waar je voor wilt gaan? Als jij je eigen ambities kent, vergroot dat de kans op succes in je loopbaan. Want dan kun jij echt op je doel afgaan. Om de juiste koers in jouw loopbaan te bepalen gaan we samen op zoek naar jouw ambities. 

Als je ambitieus bent … dan weet je waar je naartoe wilt. Om je doel te bereiken wil je graag vooruitgang boeken en ben je gemotiveerd om resultaat te halen. Je bent leergierig, staat open voor nieuwe dingen, wilt ervaringen opdoen en deze direct toepassen. 

LLokaal_Patronen-69

Interesses

Leren en werken gaan makkelijker als je er plezier in hebt. Daarom is het van belang om te weten wat jouw interesses zijn. Wat vind je leuk en wat doe je graag?

Misschien is het mogelijk om van je hobby je werk te maken. Samen ontdekken we waar jouw interesses liggen en wat dit voor jouw werkzame toekomst kan betekenen.

LLokaal_Patronen-80
LLokaal_Patronen_Stripes dun Lime Groen

Vaardigheden

Om te bepalen in welke richting jij je kunt ontwikkelen, is het belangrijk om te weten waar je goed in bent. Kan jij iets als de beste? Of is er iets dat je al heel vaak gedaan hebt, zodat het je makkelijk afgaat? 

Samen ontdekken we wat jouw praktische en persoonlijke vaardigheden zijn en wat dit voor jouw ontwikkeling kan betekenen.

Kennis

De kennis die je al hebt opgedaan is natuurlijk mooi meegenomen. Heb je al een opleiding gedaan? Heb je al gewerkt? En wat heeft het leven je tot nu toe geleerd?

Samen ontdekken we welke kennis jij allemaal hebt opgedaan. Het is een belangrijke basis voor wat je in de toekomst verder nog kunt leren en bereiken.

LLokaal_Patronen_Waves Oranje

Ik wil meer weten over jullie diensten