Skip to content

Welke eerste indruk maak jij?

CV

Jouw curriculum vitae (cv) is een overzicht van je persoonlijke profiel, je loopbaan tot nu toe, de door jou gevolgde opleidingen en je vaardigheden. Met een goede cv kun je indruk maken en verhoog je de kans dat je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. 

Wat wil jij vertellen in je cv? En welke indruk wil je ermee achterlaten bij de bedrijven waar je gaat solliciteren? Je cv is je visitekaartje. Jouw loopbaanadviseur helpt je ermee. 

LLokaal_Patronen-78
LLokaal_Patronen-79

Plan van aanpak

Samen met jouw loopbaanadviseur maak je een gedegen en haalbaar plan van aanpak voor het volgen van de juiste opleidingen of trainingen, het maken van een portfolio en een cv en het onderbouwen van jouw capaciteiten.

Solliciteren

In een gesprek met je loopbaanadviseur krijg je sollicitatietips. Over hoe je bedrijven benadert en wat er verder bij komt kijken als je solliciteert. Over hoe je een sollicitatiegesprek voorbereidt en waar je allemaal op moet letten.

LLokaal_Patronen_Waves Oranje
LLokaal_Patronen-85

Jouw cv

Jouw curriculum vitae (cv) is een overzicht van je persoonlijke profiel, je loopbaan tot nu toe, de door jou gevolgde opleidingen en je vaardigheden. 

Met een goede cv kun je indruk maken en verhoog je de kans dat je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. 

Ik wil meer weten over jullie diensten