Skip to content

Hoe pak ik het aan?

Matching naar onderwijs en werk

Welke opleidingen en trainingen heb je nog nodig om ook echt aan de slag te gaan? En hoe kom je in contact met de juiste bedrijven en mensen bij wie je kan solliciteren? Hoe zorg je ervoor dat je ook echt voor die baan in aanmerking komt? 

Je weet wat je wilt, wat je capaciteiten en sterke punten zijn en welk beroep jou op het lijf geschreven is. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij helpen je verder en matchen je naar onderwijs en werk.

LLokaal_Patronen-78
LLokaal_Patronen-79

Plan van aanpak

Samen met jouw loopbaanadviseur maak je een gedegen en haalbaar plan van aanpak voor het volgen van de juiste opleidingen of trainingen, het maken van een portfolio en een cv en het onderbouwen van jouw capaciteiten.

Solliciteren

In een gesprek met je loopbaanadviseur krijg je sollicitatietips. Over hoe je bedrijven benadert en wat er verder bij komt kijken als je solliciteert. Over hoe je een sollicitatiegesprek voorbereidt en waar je allemaal op moet letten.

LLokaal_Patronen_Waves Oranje
LLokaal_Patronen-85

Jouw cv

Jouw curriculum vitae (cv) is een overzicht van je persoonlijke profiel, je loopbaan tot nu toe, de door jou gevolgde opleidingen en je vaardigheden. 

Met een goede cv kun je indruk maken en verhoog je de kans dat je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. 

Ik wil meer weten over jullie diensten