Skip to content

Loopbaan Deal

LLokaal Loopbaan Deal

Deze deal bestaat uit de LLokaal Beroepenoriëntatie, aangevuld met twee loopbaangesprekken. De loopbaangesprekken heb je met een erkend loopbaancoach die Noloc gecertificeerd is. De loopbaancoach brengt met jou je talenten, waarden en drijfveren in kaart. Je motivatie en de betekenis van werk voor jou staan centraal. Door de combinatie van gesprekken met de beroepenoriëntatie krijg je een duidelijk beeld van jouw kwaliteiten, ambities en het werk dat bij jou past.

De Loopbaan Deal kost 750 euro. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. 

Aanvullend biedt LLokaal een groepstraject met meer aandacht voor jou als persoon, wat jou helpt om een stap naar betaald werk of onderwijs te zetten. Dit groepstraject heet de Loopbaan Expeditie.

Loopbaandeal
LLokaal_Patronen_Waves Rood

Ik wil meer weten over de Loopbaan Deal

Interesses

Leren en werken gaan makkelijker als je er plezier in hebt. Daarom is het van belang om te weten wat jouw interesses zijn. Wat vind je leuk en wat doe je graag?

Misschien is het mogelijk om van je hobby je werk te maken. Samen ontdekken we waar jouw interesses liggen en wat dit voor jouw werkzame toekomst kan betekenen.

LLokaal_Patronen-80
LLokaal_Patronen-86

Ambities

Weet jij wat je wilt, wat jou uitdaagt en waar je voor wilt gaan? Als jij je eigen ambities kent, vergroot dat de kans op succes in je loopbaan.

Want dan kun jij echt op je doel afgaan. Om de juiste koers in jouw loopbaan te bepalen gaan we samen op zoek naar jouw ambities. 

Kennis

De kennis die je al hebt opgedaan is natuurlijk mooi meegenomen. Heb je al een opleiding gedaan? Heb je al gewerkt? En wat heeft het leven je tot nu toe geleerd?

Samen ontdekken we welke kennis jij allemaal hebt opgedaan. Het is een belangrijke basis voor wat je in de toekomst verder nog kunt leren en bereiken.

LLokaal_Patronen_Waves Oranje