Skip to content

Ontwikkeladvies

Ontwikkeladvies

Ben jij werkzoekend, (tijdelijk) werkend, uitzendkracht, oproepkracht, flexwerker, zzp’er, ondernemer of directeur? Dan hebben we goed nieuws.

Wil jij jouw kansen op de arbeidsmarkt onderzoeken? Is het nodig om je bij te scholen, liggen er voor jou kansen in andere sectoren of heb je verborgen talenten? De overheid geeft regelmatig subsidies aan mensen om samen met een loopbaanadviseur de antwoorden op deze vragen te ontdekken. Wil jij weten of deze regeling momenteel beschikbaar is en wil je deze kans pakken? Neem dan contact met ons op. Een van onze loopbaanadviseurs geeft jou graag zo’n ontwikkeladvies ter waarde van 700 euro als je in aanmerking komt voor subsidie.

Het ontwikkeltraject is een persoonlijk adviestraject. Dit traject ter waarde van 700 euro bestaat uit een intakegesprek, drie vervolggesprekken en twee uur opdrachten. Het geeft je zicht op de arbeidsmarktkansen van je huidige werk, jouw kennis en vaardigheden en jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Het resultaat van de gesprekken is een ontwikkelplan waarin de acties staan die jij kunt nemen om beter voorbereid te zijn op jouw werktoekomst. Ook staat de benodigde ondersteuning beschreven.

Het ontwikkeladvies volgen zonder subsidie?
Wij kunnen jou het ontwikkeladvies ook los van de subsidie aanbieden. Dit kost 700 euro. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en wij informeren je graag over de mogelijkheden.

LLokaal_Patronen-86

Ik wil meer weten over het ontwikkeladvies